katrine

Katrine Thorndahl

ICSI

Vickie har været en stor støtte gennem de i alt 3,5 år jeg har været i fertilitetsbehandling for at få vores børn. Jeg startede hos Vickie til akupunktur behandling og gik der fast til vi i 4. Icsi forsøg havde heldet med os. Til andet barn var vi flyttet til Jylland og denne kamp var noget hårdere. Til trods for afstanden var Vickie stadig en kæmpe støtte. Jeg fik akupunktur når jeg ind i mellem var i København, men sparringen fra Vickie var mindst lige så vigtig. Den sparring har både været med fokus på hvordan jeg og min mand kunne optimere vores kroppe gennem kost og levevis, og så har Vickie bare været super god til at tage alle mine ‘dumme’ spørgsmål så jeg selv kunne få styr på mine tanker og følelser.
Jeg kan varmt anbefale Vickie som et led i fertilitetsbehandling!

CFA-logo-mixed

Carriene Rendbo

GRAVIDITETSKVALME
My pregnancies have always been really tough, and my third pregnancy was no different. I was suffering from severe nausea, ptyalism and feeling generally very unwell. These symptoms have historically lasted throughout the whole of my pregnancies. Acupuncture was recommended to me, but I was extremely sceptical, and didn’t believe it was going to help me, as nothing has helped me in the past. However, I came across Vickie and her clinic and my experience with her was life changing. She was knowledgeable, did her research on my specific ailments and tailored treatment around my needs. Her knowledge and skill with acupuncture is what helped in eliminating and minimising many of the symptoms I was suffering during pregnancy. I would recommend her and  definitely use her again.
20220403_103354

 Anne R. Lundsbjerg

Livsstilsændring
Da jeg startede min behandling hos Vickie, havde jeg været i fertilitetsbehandling i næsten 2 år, uden held. Jeg fik kontakt til Vickie, da jeg havde set hendes klinik på Copenhagen Fertility Center, hvor jeg jo kom jævnligt. Vickie var utroligt sød og imødekommende, og gav mig fantastisk god vejledning, både i forhold til kosttilskud og kostomlægning. Der er nærmest ingen fertilitetsklinikker i Danmark der behandler tykke kvinder, uden at man bliver udskammet og nedgjort. På CFC og hos Vickie, oplevede jeg at blive taget seriøst og få den rigtige hjælp. Jeg reducerede min kropsvægt med 30 kg, og efter Vickie startede akupunktur,  begyndte jeg endelig at lave gode nok æg, der overlevede til opsætning. Det havde jeg aldrig før oplevet. Der resulterede i min skønne datter, og uden Vickies hjælp, havde min kone og jeg, ikke haft hende i vores liv. Vi er begge evigt taknemmelige for god og kyndig behandling,  der gav verdens skønneste resultat.
image0 (1)

Jaspar og Celine

Nedsat sædkvalitet

Min kæreste og jeg vidste, at vi med størst sandsynlighed skulle have hjælp til at blive gravide, da han har fået konstateret nedsat sædkvalitet. Vi startede derfor begge i behandling hos Vickie tre måneder før, vi regnede med at skulle starte ICSI i det offentlige. Under Vickies vejledning ændrede vi samtidig kostvaner og startede på kosttilskud.

Grundet covid-19 og generelt lange ventetider endte vores forløb med at vare længere end håbet, og første forsøg med ICSI blev uden akupunktur undervejs, da Vickie måtte holde lukket under lockdown. Ved andet forsøg blev vi heldigvis behandlet af Vickie løbende, og ni måneder senere fødte jeg en fantastisk lille pige.

Vi vil til enhver tid anbefale Vickie! Hendes dejlige person, der udover at give akupunktur også rådgav og støttede os hele vejen, var en kæmpe hjælp i vores forløb.

eva

Eva, solomor

ICSI
Som 39-årig blev jeg mor til en dreng efter fire insemineringer, et IVF- og to ICSI-forsøg. Jeg startede hos Vickie, da jeg ikke var blevet gravid efter de fire insemineringer. Ud over akupunktur-behandlingerne fik jeg rådgivning om kost og kosttilskud, og Vickie var en stor støtte under hele forløbet. Jeg husker stadig, hvordan hun var der for mig, da jeg fik beskeden om, at ingen af de udtagne æg var blevet befrugtet ved min anden ægudtagning. Det var en hård besked, men Vickie fik mig til at tro på, at det nok skulle lykkes at blive mor. De næste 100 dage satte jeg ind på alle de ting, jeg selv kunne gøre noget ved – primært min kost og kosttilskud. Jeg gik til behandlinger hos Vickie cirka hver 10. dag, indtil det igen var tid til en ægudtagning. Her fik jeg taget fem æg ud, og tre æg blev befrugtet. To af æggene udviklede sig, som de skulle, og de blev begge lagt på frys. Et par måneder senere blev det ene æg lagt op, og jeg blev gravid. I dag er jeg mor til den dejligste dreng, og jeg har stadig et æg på frys. Vickie får mine varmeste anbefalinger. Jeg er sikker på, at hun har gjort en stor forskel i mit forløb.
image0

 Asia

Endometriose

Jeg er 42 år og er idag mor til skønne Ben.

Men inden vi fik ham, havde vi længe forsøgt at blive gravid naturligt.

Da det ikke lykkedes, startede jeg i fertilitetsbehandling, hvor det blev konstateret, at jeg har endometriose. Jeg blev desværre heller ikke gravid på de udtagne æg, og derfor tænkte jeg, at jeg selv måtte gøre kunne noget for at bringe min krop i bedre balance.

Jeg blev anbefalet akupunktur hos Vickie af en bekendt, som selv havde fået sit barn efter et akupunkturforløb forløb hos hende.

For at hjælpe mig selv bedst muligt søgte jeg derfor også hjælp hos Vickie, som er en omsorgsfuld sød kvinde. Hun fik justeret på min kost og ved hjælp af akupunkturen, blev mine endometriosesmerter meget bedre, og jeg blev endelig gravid og fik min søn i 2022. Vickie er utrolig dygtig, og jeg var så lykkelig for, at jeg modtog+ akupunkturbehandlinger hos hende.

malene43

Malene, 43 år

Uforklarligt barnløs
Jeg startede i fertilitetsbehandling da jeg var 40 år. Jeg gik allerede til akupunktur et andet sted, men uden resultat efter 3 IUI-behandlinger. I forbindelse med at jeg skulle starte på IVF behandling søgte jeg efter en akupunktør som vidste mere om akupunktur målrettet til fertilitetsbehandlingen. Her fandt jeg så Vickie på nettet.
Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg skiftet akupunktør. Udover akupunktur har Vickie også vejledt mig om kost og kosttilskud. Jeg er utroligt taknemlig for jeg har mødt en som Vickie på min fertilitets rejse. Når man en gang i mellem har mistet troen på projekt baby, har Vickie altid formået at få mig til at tror på det igen. Vickie er utroligt behageligt mennesker som også er god til at lytte når man skal med sine frustrationer. Den 11. juli 2022 kommer Ludvig endelig til verden og jeg er overbevist om Vickie har medvirket til at det lykkes. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Vickie. 1000-tak for hjælpen og de mange gode snakke
Kvinde gravid ved akupunktur fertilitet Vickie Budden

Stine Bødker, 41 år

Naturligt gravid

Efter et par spontane aborter, følte jeg, at der skulle mere hjælp til. Jeg fik anbefalet akupunkturbehandling for barnløshed, som skulle hjælpe med at få mit system tilbage på rette fod og skabe mere balance i min krop. Jeg opsøgte derfor Vickie Budden og startede op med akupunkturbehandling i 2017. Efter en god opstartssnak med Vickie om kost og kosttilskud, og med en grundig gennemgang af min historie med spontane aborter samt ønsker for fremtiden, startede vi op med behandlinger en gang om ugen. Behandlingerne fokuserede på at skabe balance i mit system, at få en regelmæssig ægløsning og menstruation, samt give kroppen en pause fra al den stress, den havde været udsat for. Der gik ikke længe, før jeg kunne mærke en tydelig forskel på min krop og mit sind. Vickie havde desuden anbefalet mig at supplere min vanlige kost med kosttilskud og fiskeolie, samt spise mere af den gode fedt fra æg, avokado mm.

Vickie behandlede mig i 2 år og udover de mere praktiske forudsætninger for behandlingerne, hjalp Vickie mig også med at tro på vores babyprojekt. At stole på mine egne evner til at blive gravid samt ikke mindst, at give mig en krop i balance og et sind fri for stress. Uden Vickies behandlinger, havde min krop ikke fundet tilbage så hurtigt efter hver spontan abort. Endelig lykkedes det for os og vi fik vores lille pige i september 2019. Jeg vil for altid være Vickie taknemmelig, og er glad for at have lært hendes varme og kærlige væsen at kende. De største og varmeste anbefalinger herfra.

Gravid med fertilitetsakupunktur

Hejdi

PCOS
Jeg startede i fertilitetsbehandling for ca 3 år siden. Da vi havde været i gang ca 1 år med iui og intet var sket, mødte jeg Vickie inde på klinikken.
Det blev herefter et forløb på 2 år, vi skulle igennem for i dag at kunne stå med vores lille datter. Jeg har pco og mine menustrationer udeblev, jeg var dermed også overvægtig. Vickie hjalp mig foruden akupunkturen også med at få lavet om på kosten og supplere med de rette kosttilskud, som resulterede i at jeg tabte 25 kg på 1 år. Jeg var nu så langt nede i vægt, at jeg kunne modtage fertilitetsbehandling i det offentlige. Så vi startede i ivf behandling og jeg blev også gravid, men mistede dog mange gange. Men… efter 2 år hos Vickie hvor hun fik min krop i balance, og hjalp mig med aldrig at miste troen, sidder vi nu med vores lille datter på 7 uger. Ps. Ved fortsat at følge Vickies anbefalinger lykkedes det mig blot at tage 2 kg på under hele min graviditet.
Kvinde gravid ved akupunktur fertilitet Vickie Budden

Eva Toft

Fødselsmodning

Stor og varm anbefaling herfra! Da det var min første fødsel, var jeg noget spændt – også i kroppen! Vickie fik mig til at spænde af og gav mig gode råd, som gjorde, at jeg følte mig meget bedre forberedt – også selvom jeg havde været til anden fødselsforberedelse inden. Da terminsdagen nærmede sig, gik vi igang med mere intens akupunktur som kunne modne, stimulere, smertelindre og afspænde Tre dage efter terminen fødte jeg en dejlig dreng ved en fantastisk fødsel, der gik lige som den skulle. Jeg havde ikke behov for anden smertelindring end brusebad og bistik. Ret vildt! Vickie er en knalddygtig, skøn, omsorgsfuld kvinde og jeg vil til enhver tid anbefale hende. Kommer bestemt igen næste gang (når der altså lige er faldet lidt ro på ham den lille bandit herhjemme) 😉

Kundeudtalelse

Lene Hansen

Slimhinde og dobbeltdonation

Min historie er den klassiske: brud med kæresten, hvor andre begyndte at stifte familie, og en pludselig opvågning kl. lidt i ”nu er det nu”. Et par inseminationer senere var jeg var gravid i en alder af 39 år. Aborterede en kold og våd efterårsnat to dage før nakkefold. Jeg prøvede igen – der skete intet – og efter en række blodprøver, kom svaret: Sandsynligheden for at blive gravid var mindre end at vinde den store gevinst i Euro-Lotto.

For mig var dobbeltdonation et meget let valg at træffe. Det tog mindre end 12 timer, men jeg ved også fra andre, at det kan være en lang beslutningsproces. Fælles for os alle er dog, at den dag barnet ligger i favnen – for mit vedkommende tvillingerne – så er biologien ligegyldig. Jeg har i hvert fald tit kigget på mine tvillinger og tænkt: godt det blev dem, jeg fik – heldige mig.

De gange jeg blev insemineret, havde jeg været i behandling hos Vickie, men ved første ægdonations forsøg stoppede jeg, da jeg nu ikke skulle udvikle æg. Min udfordring var nu slimhinden, der ikke ville vokse sig tyk nok, hvorfor jeg genoptog akupunkturbehandlingerne. Jeg er overbevist om, at Vickies behandlinger dels fik mit nervesystem i ro, dels hjalp til at min slimhinde med at blive 3 laget og 9mm.

At det først var 5. gang med dobbeltdonation, der for mig blev lykkens gang, det vidste jeg heldigvis ikke. I mit lange forløb blev Vickie – udover at være en kompetent og dygtig behandler, også den støtte, som nære venner og familie ikke altid kan være i en sådan proces. Vickie har hjertet på rette sted, er tilpas direkte og kontant til ikke at ”ynke”, fuld af optimisme og altid i godt humør – og så kan hun fjerne kvalme!

For hvert et bump på vejen, så var Vickie lige ved siden af – en sms væk – og hendes nærvær står stadig for mig, som noget magisk.

mor med baby

Mette Nielsen

Naturlig gravid og fødselsmodning 

Jeg er 45 år og ønskede brændende endnu et barn. Mit første barn fik jeg da jeg var 34, og det var nemt, men med nr. 2 var det meget sværere. Det lykkedes mig dog at blive gravid af naturlig vej, og vi har fået en sund og velskabt datter.

For 2 år siden startede jeg til akupunktur (samt rådgivning i forhold til kost, vitaminer og mineraler) hos Vickie, der siden har hjulpet min krop til at blive klar til graviditet, holde på graviditeten, diverse gener i graviditeten (kvalme og lændesmerter) og klargøring af kroppen til fødsel. Undervejs i hele forløbet har Vickie også givet mig akupunktur mod stress.

Vickie er ud over at være en meget professionel akupunktør, specialiseret i og meget vidende og engageret i hele feltet fertilitet og graviditet. Derfor har hun kunnet informere og råde mig fagligt om mange vigtige ting undervejs. Selvom hun har selvstændig klinik (meget behagelige omgivelser) er den placeret på Copenhagen Fertility Center, hvor Vickie hurtigt har sparret med eller fået mig henvist til personalet der (læger, jordemødre mv), hvis jeg havde spørgsmål eller andre behov, der gik ud over hendes felt (fx scanninger, tests mv.).

Vickie er udover hendes faglighed et utrolig sødt og behageligt menneske. Hun forstår både at møde en der hvor man er i processen og løfte en trygt igennem det hele med empati, engagement, professionalisme og menneskelighed. Hun favner både alvoren i situationen og forstår at tilføre det noget lethed.

CFA-logo-mixed

Kvinde, 34 år

IVF

Jeg har prøvet at blive mor i 3 år, og efter mange udfordringer, startede jeg for 1,5 år siden i fertilitetsbehandling. Da jeg opsøgte Vickie var det med mindre skepsis, men også et dybt ønske om at blive mor – uanset hvad der skulle til. Efter kun 3 behandlinger, blev jeg gravid. Jeg er så lykkelig over at jeg tog til akupunktur.

CFA-logo-mixed

Christina G.B

Gravid ved IUI

Jeg kontaktede Vickie Budden, efter min mand og jeg havde prøvet at undfange på egen hånd i ca. et halv år uden held. Med vores første barn havde vi klaret det naturligt ved første forsøg, så jeg var derfor begyndt at blive frustreret over situationen. Ved hjælp af akupunktur kombineret med vitaminer og kostomlægning blev min cyklus og hormonbalance normaliseret. Det var desværre ikke nok, og Vickie foreslog vi kunne overveje sædinsimination. Vi havde heldet med os i tredje forsøg, og kan nu glæde os til at blive forældre til en datter til juni. Uden Vickies kompetente vejledning og tiltro på vores succes, var jeg nok forblevet frustreret, og der havde været lange udsigter til at kunne berige vores familie med endnu et fantastisk barn.

Christina G. B.