1P8A8754-1024x683

Jeg hedder Vickie Budden og har 22 års erfaring som akupunktør med speciale i fertilitet og kvindeproblematikker. Jeg har efterhånden behandlet over 15.000 kvinder, og jeg har brugt mange tusinde timer på at tale med og lytte til – primært kvinder – om deres udfordringer, følelser, glæder og sorger på fertilitetsrejsen. Det har givet mig en enorm indsigt og forståelse for, både hvad det indebærer at være i behandling, og selve det at have en dybtfølt længsel efter et barn.

De sidste 19 år har jeg haft min egen selvstændige klinik beliggende på Copenhagen Fertility Center. Jeg samarbejder selvfølgelig med klinikken, men behandler kvinder og mænd fra alle klinikker – offentlige såvel som private – og par, der forsøger at blive gravide uden fertilitetsbehandling.

Jeg er stifter og ejer af Fertilitetsmessen samt en del af ekspertpanelet hos IVF Babble i England og efteruddanner mig kontinuerligt. Du kan derfor være sikker på, at jeg altid er opdateret på den sidste nye forskning inden for fertilitet og akupunktur.

 

Hvis du vil vide mere om mig:

  • Uddannet akupunktør fra Nordic College of Chinese Medicine (2001)
  • Medlem af PA (Praktiserende Akupunktører)
  • RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler)
  • Medlem af ESHRE (European Society for Human Reproduction and Embryology)
  • Medlem af Dansk Fertilitetsselskab
  • Medlem af Nordisk Fertilitetsselskab
  • Uddannet på sygeplejefagligt niveau i sygdomslære, fysiologi, anatomi og psykologi
  • Jeg er uddannet hypnoterapeut og er undervist i Rapid Transformational Therapi af Marisa Peer i London