Mit navn er Stine og jeg er 41 år og min kæreste er 43 år.
I maj 2017 aborterede jeg i 9. uge. Vi havde forsøgt at blive gravide i 5 mdr. på dette tidspunkt.  Efter endnu et par måneder oplevede jeg yderligere en spontan abort, og jeg følte nu, at der skulle mere hjælp til. Jeg fik anbefalet akupunkturbehandling for barnsløshed, som skulle hjælpe med at få mit system tilbage på rette fod og skabe mere balance i min krop. Jeg opsøgte derfor Vickie Budden og startede op med akupunktur behandling den 11/9 2017.  Efter en god opstartssnak med Vickie om kost og kosttilskud, og med en grundig gennemgang af min historie med spontane aborter samt ønsker for fremtiden, startede vi op med behandlinger en gang om ugen. Behandlingerne fokuserede på at skabe balance i mit system, at få en regelmæssig ægløsning og menstruation, samt give kroppen en pause fra al den stress, den havde været udsat for. Der gik ikke længe, før jeg kunne mærke en tydelig forskel på min krop og mit sind. Vickie havde desuden bedt mig om at supplere min vanlige kost med kosttilskud samt spise mere fiskeolie og den gode fedt fra æg, avokado mm.

 

Vi besluttede herefter at gå mere aktivt til værks og få fertilitetsbehandling med IVF dog uden held, så vi gik tilbage til naturmetoden 🙂
Det viste sig nemlig, ikke at være svært for mig at blive gravid, men derimod at kunne holde på fosteret.
Jeg fik hjælp nu hjælp med scanninger, for at vise nøjagtig hvornår min ægløsning kom, og efter et par måneder lykkedes det at blive spontant gravid. Vickie behandlede mig hele tiden undervejs med at skabe de bedste forhold for ægget og for at få ægget til at sidde bedre fast. Udover de mere praktiske forudsætninger for behandlingerne, hjalp Vickie mig med at tro på vores babyprojekt, stole på mine egne evner til at blive gravid samt ikke mindst at give mig en krop i balance og et sind fri for stress. Uden Vickise behandlinger, havde min krop ikke fundet tilbage så hurtigt efter hver abort. 5. gang blev lykkens gang for os og vi venter os en lille pige her i september 2019.