Naturlig gravid og fødselsmodning 

Jeg er 45 år og ønskede brændende endnu et barn. Mit første barn fik jeg da jeg var 34, og det var nemt, men med nr. 2 var det meget sværere. Det lykkedes mig dog at blive gravid af naturlig vej, og vi har fået en sund og velskabt datter.

For 2 år siden startede jeg til akupunktur (samt rådgivning i forhold til kost, vitaminer og mineraler) hos Vickie, der siden har hjulpet min krop til at blive klar til graviditet, holde på graviditeten, diverse gener i graviditeten (kvalme og lændesmerter) og klargøring af kroppen til fødsel. Undervejs i hele forløbet har Vickie også givet mig akupunktur mod stress.

Vickie er ud over at være en meget professionel akupunktør, specialiseret i og meget vidende og engageret i hele feltet fertilitet og graviditet. Derfor har hun kunnet informere og råde mig fagligt om mange vigtige ting undervejs. Selvom hun har selvstændig klinik (meget behagelige omgivelser) er den placeret på Copenhagen Fertility Center, hvor Vickie hurtigt har sparret med eller fået mig henvist til personalet der (læger, jordemødre mv), hvis jeg havde spørgsmål eller andre behov, der gik ud over hendes felt (fx scanninger, tests mv.).

Vickie er udover hendes faglighed et utrolig sødt og behageligt menneske. Hun forstår både at møde en der hvor man er i processen og løfte en trygt igennem det hele med empati, engagement, professionalisme og menneskelighed. Hun favner både alvoren i situationen og forstår at tilføre det noget lethed.